Ratsastuksen opettajat

Ratsastustuntimme ovat ohjattuja ja opetus tavoitteellista, jolloin ratsastajilla on mahdollisuus kehittyä ja päästä eteenpäin harrastuksessaan. Sirpa valitsee tuntilaisille aina hevosen tai ponin, joka on ratsastajalle sopiva. Tunnilla tapahtuvan opetuksen lisäksi ratsastaja saa tunnin päätteeksi henkilökohtaisen palautteen. Näin ratsastaja tietää, mitkä asiat onnistuivat ja mihin jatkossa kannattaa kiinnittää huomiota. Tervetuloa oppimaan!

sirpajaallu.jpg

Sirpa Muhonen

Yli 30 vuoden kokemus hevosten kasvatuksesta, koulutuksesta, ratsastuksesta ja ratsastuksen opettamisesta. Kokemus karttuu päivittäin ratsastamalla ja tasokkaan valmennuksen avulla. Kuvassa Sirpa ja Aladin eli Allu valmennuksessa kesällä 2014.


korsholm_piia_hultaninkkari.jpg

Piia Borén

Muhosen tallin "oma kasvatti" - käynyt tallilla lapsesta saakka. Valmistunut ratsastuksenohjaajaksi ja toimii Muhosella opettajana. Kisannut esteitä 100 cm ja koulua helppo A:ssa. Kuvassa Piia ja Hultan Inkkari Korsholmissa elokuussa 2013.


Paula Pätiälä

Kotoisin Kannuksesta ja ratsastanut 6-vuotiaasta asti. Aluksi lähitallilla, jonka jälkeen hän kävi säännöllisesti ratsastustunneilla Muhosen tallilla useiden vuosien ajan. Valmistui ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän Hevosopistolta v. 2008. Työskennellyt aiemmin ratsastuksenohjaajana Kokkolassa ja Jämsässä.


tuulaop.jpg

Tuula Buckman

Pitkänlinjan hevosalan ammattilainen Torniosta. Käy valmentamassa lukuisia ratsastajia Muhosella säännöllisesti.


Minna Heininen

Kengitysseppä Kalajoelta (Ypäjä 1982) ja sertifioitu EU-kengitysseppä (2007).