Ratsastuksen opettajat

Ratsastustuntimme ovat ohjattuja ja opetus tavoitteellista, jolloin ratsastajilla on mahdollisuus kehittyä ja päästä eteenpäin harrastuksessaan. Sirpa valitsee tuntilaisille aina hevosen tai ponin, joka on ratsastajalle sopiva. Tunnilla tapahtuvan opetuksen lisäksi ratsastaja saa tunnin päätteeksi henkilökohtaisen palautteen. Näin ratsastaja tietää, mitkä asiat onnistuivat ja mihin jatkossa kannattaa kiinnittää huomiota. Tervetuloa oppimaan!


sirpajaallu.jpg

Sirpa Muhonen

On kotoisin Kälviältä ja ratsastanut pienestä asti. Yli 30 vuoden kokemus hevosten kasvatuksesta, koulutuksesta, ratsastuksesta ja ratsastuksen opettamisesta. Kokemus karttuu päivittäin ratsastamalla ja tasokkaan valmennuksen avulla. Sirpa pitää kokeneemmille ratsastajille tunteja ja omistaa tallin.Paula Pätiälä

Kotoisin Kannuksesta ja ratsastanut 6-vuotiaasta asti. Aluksi lähitallilla, jonka jälkeen hän kävi säännöllisesti ratsastustunneilla Muhosen tallilla useiden vuosien ajan. Valmistui ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän Hevosopistolta v. 2008. Työskennellyt aiemmin ratsastuksenohjaajana Kokkolassa ja Jämsässä. Paula opetaa tallilla kaiken tasoisia ratsastajia.Sanna Rautiainen

Kotoisin Pohjanmaalta ja ratsastanut koko ikänsä .valmistui 2016 Ypäjänhevosopistolta ratsastuksen ohjaajaksi ja työskenteli sen jälkeen Englannissa 1-vuoden ajan. On kisannut alue- ja kansallisella tasolla helposta A:sta, vaativaan B:hen. Sanna on kisanutt muumuassa Mikillä ja Pepillä pärjäten hyvin. Sanna on myös kisannut tallin vuonohevosilla SM-kisoissa saaden kultaa ja hopeaa.
Petra Lassila

Opiskelee ratsastuksen ohjaajaksi kiuruvedellä. Toimii työssäoppimissopimuksella tallilla. Tallin oma kasvatti. Kisannut tallin hevosilla seura ja aluetasolla. Kotoisin Kokkolasta. Pitää tunteja kaikentasoisille ratsastajille.


____________________________________________________________________________________________

Jenni Rintala

Jenni on rartsastanut 3-vuotiaasta saakka ja on kilpaillut aina Grand Prix tasolle saakka. Hän on IVK-koulutuomari sekä Valmentaja II-tason tutkinnon suorittanut kouluratsastuksen lajivalmentaja. Oma yksityistalli sijaitsee Kruunupyyyssä. Jennillä on lukuisia voittoja ja sijoituksia alue- ja kansallisista luokista. Parhaat saavuukset ovat Intermediate II luokista 2. sijat sekä joukkue SM kulta sekä pronssi. Kymmenittäin aluemestaruusmitaleja nuorten hevotsen, suomenhevosten sekä senioreiden mestaruuksista. "Kouluratsastusta on parhaimmillaan se, kun hevosen ja ratsastajan yhteistyö on saumaton ja harmonista, on ratsukon taso mikä hyvänsä. Valmentajan tehtävä on auttaa ratsukkoa saavuttamaan tuo harmonia mahdollisimman hyvin huomioiden joakisen hevosen sekä ratsastajan yksilölliset vahvuudet sekä heikkoudet."